Home
×





ADD
Compare

Post Transition Metals

Home

Family unsur


keracunan


Saiki ing badan Human


Panggil atom



kanggo

Struktur Crystal


Nindakake Magnetic


Property Listrik


OrderBy:


SortBy:





Filter
OrderBy
SortBy
10 Logam (s) ketemu
Logam
leleh Point
Panggil Group
Panggil periode
Panggil atom
Boiling Point
Struktur Crystal
Tabel pér...  |  facts  |  ulah  |  fisik
Tambah mbandhingaké

660.37 ° C
13
3
13
2,467.00 ° C
Face tengah kubik (FCC)
Tabel pér...  |  facts  |  ulah  |  fisik
Tambah mbandhingaké

400.00 ° C
17
7
117
610.00 ° C
ora Lake
Tabel pér...  |  facts  |  ulah  |  fisik
Tambah mbandhingaké

327.50 ° C
14
6
82
1,740.00 ° C
Face tengah kubik (FCC)
Tabel pér...  |  facts  |  ulah  |  fisik
Tambah mbandhingaké

303.50 ° C
13
6
81
1,457.00 ° C
Hexagonal Tutup dikempalken (HCP)
Tabel pér...  |  facts  |  ulah  |  fisik
Tambah mbandhingaké

271.30 ° C
15
6
83
1,560.00 ° C
Rhombohedral (RHO)
Tabel pér...  |  facts  |  ulah  |  fisik
Tambah mbandhingaké

254.00 ° C
16
6
84
962.00 ° C
Pénguapan (Mon)
Tabel pér...  |  facts  |  ulah  |  fisik
Tambah mbandhingaké

231.90 ° C
14
5
50
2,270.00 ° C
Tetragonal (TETR)
Tabel pér...  |  facts  |  ulah  |  fisik
Tambah mbandhingaké

156.61 ° C
13
5
49
2,000.00 ° C
Tetragonal (TETR)
Tabel pér...  |  facts  |  ulah  |  fisik
Tambah mbandhingaké

67.00 ° C
14
7
114
147.00 ° C
ora Lake
Tabel pér...  |  facts  |  ulah  |  fisik
Tambah mbandhingaké

29.78 ° C
13
4
31
2,403.00 ° C
Orthorhombic (Orth)
Let Others Know
×