Home
×

uranium
uranium

Platinum
Platinum



ADD
Compare
X
uranium
X
Platinum

kanyatan bab uranium lan Platinum

Add ⊕
1 facts
1.1 Facts Interesting
  • unsur uranium wis dijupuk saka bahan bakar nuklir digunakake.
  • Uranium logam uga mrodhuksi minangka dening-produk saka pertambangan Nickel.
  • Platinum punika logam paling langka saka kategori logam larang regane ..
  • Iklan Platinum diprodhuksi minangka prodhuk sampingan ores saka nikel.
1.2 sumber
Miturut-produk Nikel Nyaring panggolekan, Found in Minerals, Mining
Mining, Ores logam, Ores saka Minerals
1.3 History
1.3.1 sing katutup
Karl Ernst Claus
Antonio de Ulloa
1.3.2 Discovery
ing taun 1844
ing 1735
1.4 turah mbrawah
1.4.1 Turah mbrawah Ing Universe
Iron kanyatan
4 * 10-7 %
Rank: 20 (Overall)
5 * 10-7 %
Rank: 19 (Overall)
Thallium kanyatan
1.4.2 Turah mbrawah Ing Sun
Iron kanyatan
~0.0000005 %
Rank: 22 (Overall)
~0.0000009 %
Rank: 19 (Overall)
Beryllium kanyatan
1.4.3 Turah mbrawah Ing meteorit
Iron kanyatan
0.00 %
Rank: 26 (Overall)
0.00 %
Rank: 25 (Overall)
Gold kanyatan
ADD ⊕
1.4.4 Turah mbrawah Ing bumi lemah ndhuwur
Aluminium kanya..
0.00 %
Rank: 54 (Overall)
0.00 %
Rank: 49 (Overall)
Radium kanyatan
ADD ⊕
1.4.5 Turah mbrawah Ing Segara
sodium kanyatan
0.00 %
Rank: 38 (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
Protaktinium kanyatan
1.4.6 Turah mbrawah Ing Manungsa
calcium kanyatan
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
Radium kanyatan
ADD ⊕
Let Others Know
×