Home
×

iridium
iridium

Platinum
Platinum



ADD
Compare
X
iridium
X
Platinum

kanyatan bab iridium lan Platinum

Add ⊕
1 facts
1.1 Facts Interesting
  • unsur Iridium occurs minangka wesi alam Platinum lan Osmium.
  • unsur Iridium dikenal minangka paling metal resistance karat.
  • Platinum punika logam paling langka saka kategori logam larang regane ..
  • Iklan Platinum diprodhuksi minangka prodhuk sampingan ores saka nikel.
1.2 sumber
Found in Minerals, Mining, Ores saka Minerals
Mining, Ores logam, Ores saka Minerals
1.3 History
1.3.1 sing katutup
Smithson Tennant
Antonio de Ulloa
1.3.2 Discovery
ing 1803
ing 1735
1.4 turah mbrawah
1.4.1 Turah mbrawah Ing Universe
Iron kanyatan
2 * 10-7 %
Rank: 22 (Overall)
5 * 10-7 %
Rank: 19 (Overall)
Thallium kanyatan
1.4.2 Turah mbrawah Ing Sun
Iron kanyatan
~0.0000002 %
Rank: 25 (Overall)
~0.0000009 %
Rank: 19 (Overall)
Beryllium kanyatan
1.4.3 Turah mbrawah Ing meteorit
Iron kanyatan
0.00 %
Rank: 29 (Overall)
0.00 %
Rank: 25 (Overall)
Gold kanyatan
ADD ⊕
1.4.4 Turah mbrawah Ing bumi lemah ndhuwur
Aluminium kanya..
0.00 %
Rank: 56 (Overall)
0.00 %
Rank: 49 (Overall)
Radium kanyatan
ADD ⊕
1.4.5 Turah mbrawah Ing Segara
sodium kanyatan
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
Protaktinium kanyatan
1.4.6 Turah mbrawah Ing Manungsa
calcium kanyatan
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
Radium kanyatan
ADD ⊕